Izvor: Blic, 12.Sep.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu "Uvoda u anatomiju" pretukao muž, zadržana u bolnici duže od 24 sata

Glumica Melisa Džordž hospitalizovana je u Parizu, pošto ju je pretukao suprug Žan Dejvid Blank.

Kako prenosi "Paris Match", ona je policiju pozvala iz svoje kuće i prijavila napad, a novno je pretpela teške povrede lica, oseća mučnine, bolove po celom telu i vrtoglavicu.

Za sada nema više detalja o napadu, a osnivač jednog sajta posvećenog filmovima, Žan Dejvid Blank, odbio je da komentariše napad.

Melisa je najpoznatija po ulozi biseksualne doktorke Sejdi Haris u "Uvodu u anatomiju", a bila je nominovana i za Zlatni globus za ulogu u HBO-voj drami "In Treatment". Pojavila se i u "Dobroj ženi" i u "The Slap".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezdu serije "Uvod u anatomiju" pretukao suprug, hitno primljena u bolnicu

Izvor: B92, 12.Sep.2016

Glumica Melisa Džordž primljena je u bolnicu nakon što je njen partner Žan David Blank fizički nasrnuo na nju..."Paris Match“ piše da je četrdesetogodišnja zvezda serije "Uvod u anatomiju“ i "Prijatelji“ hospitalizovana u Parizu, a u bolnici je ostala duže od 24 sata...Policiju je nazvala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.