Zvezdu serije Uvod u anatomiju pretukao suprug, hitno primljena u bolnicu

Izvor: B92, 12.Sep.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu serije "Uvod u anatomiju" pretukao suprug, hitno primljena u bolnicu

Glumica Melisa Džordž primljena je u bolnicu nakon što je njen partner Žan David Blank fizički nasrnuo na nju.

"Paris Match“ piše da je četrdesetogodišnja zvezda serije "Uvod u anatomiju“ i "Prijatelji“ hospitalizovana u Parizu, a u bolnici je ostala duže od 24 sata.

Policiju je nazvala iz svoje kuće i prijavila napad, a navodno je povređena po licu i oseća vrtoglavice, mučninu i bolove u celom telu.

Za sada nije poznato više detalja o napadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Francuski mediji pišu da je njen suprug, osnivač stranice AlloCine posvećenoj filmovima, odbio da komentariše navode medija, a nije želeo ni da se javlja novinarima magazina „Pipl“.

Melisa je inače najpoznatija po ulozi biseksualne doktorke Sedi Haris u seriji "Uvod u anatomiju“, a bila je nominovana i za Zlatni globus za ulogu u HBO-voj drami “In Treatment“.

Par je u braku od 2011. godine, a zajedno imaju dvoje dece.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.