Uživo: Orlovi osam i po minuta bili bez pogotka, Srbija-Rusija 23:25

Izvor: Dzungla.org, 15.Jan.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Orlovi" osam i po minuta bili bez pogotka, Srbija-Rusija 23:25

Rukometna reprezentacija Srbije od 18 časova igra utakmicu drugog kola C grupe Evropskog prvenstva protiv Rusije u Arhusu. U slučaju pobede „orlovi“ bi obezbedili plasman u drugu fazu takmičenja i preneli bar dva boda u novoformiranu grupu, a na poluvremenu je bilo nerešeno (14:14).
OpširnijeBlic
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Uživo: "Orlovi" osam i po minuta bili bez pogotka, Srbija-Rusija 24:25

Izvor: Blic, 15.Jan.2014

Rukometna reprezentacija Srbije od 18 časova igra utakmicu drugog kola C grupe Evropskog prvenstva protiv Rusije u Arhusu. U slučaju pobede "orlovi" bi obezbedili plasman u drugu fazu takmičenja i preneli bar dva boda u novoformiranu grupu, a na poluvremenu je bilo nerešeno (14:14)..."Orlovi" su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.