UŽIVO Derbi kola na “Marakani”, Degenekov drugi debi za crveno-bele, ali na NETIPIČNOJ poziciji, Zvezda

Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Derbi kola na “Marakani”, Degenekov drugi debi za crveno-bele, ali na NETIPIČNOJ poziciji, Zvezda

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Fudbaleri Crvene zvezde u derbiju drugog kola Superlige Srbije dočekuju ekipu Radničkog iz Niša. Oba tima sezonu na “domaćem frontu” otvorila su pobedom, crveno-beli su savladali Javor sa 2:0, a “meraklije” Proleter rezultatom 3:0. Nišlije su nakon ispadanja iz evropskih kvalifikacja od Flore Talin fokusirane na domaći šampionat, dok su izabranici Vladana Milojevića mislima okrenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i revanšu sa Helsinkijem dolazeće nedelje u borbi za Ligu šampiona, kao i potencijalnom susretu sa pobednikom dvomeča Kopenhagen -TNS u trećoj rundi. UOČI MEČA: Vladan Milojević je odabrao sledećih 11 igrača: Borjan – Degenek, Pankov, Babić, Žander – Kanjas, Jovančić – Jevtović, Ben, Simić – Pavkov Sastav Radničkog: Petrović – Todorovski, Stevanović, Ostojić, Đorđević – Todorovski, Bondarenko – Čumić, Tomić, Batrović – Mihajlović ⭐️STARTNA POSTAVA⭐️ ••• Na klupi su: Popović, Gajić, Gobeljić, Vulić, Ivanić, Krstović, Vukanović 🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/YSRpg1nqlV — FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 27, 2019 Miloš Degenek će odigrati svoju prvu utakmicu po povratku u Ljutice Bogdana, i to najverovatnije na poziciji desnog beka pošto se Milojević odlučio za defanzivni sastav u kome su tri štopera i levi bek. Svestan kvaliteta koji ima Radnički iz Niša, strateg Crvene zvezde Vladan Milojević je pred ovaj duel poručio da nema vremena za odmor u zgusnutom rasporedu, te će i roviti igrači morati da budu spremni da daju maksimum. DERBI KOLA Milojević pred Zvezda – Radnički Niš: U vatru idu i ROVITI IGRAČI Simo Krunić neće moći da računa na sve igrače za megdan protiv aktuelnog šampiona Superlige. Japanac Noma neće biti u sastavu zbog povrede, a Meleg i Jirka jer su pozajmljeni igrači upravo iz tabora crveno-belih. – Drago mi je što je Radnički u poslednjih nekoliko godina pokazao kvalitet u svim strukturama, od ogranizacije kluba do igračkog kadra, pa se zbog svega toga ova sutrašnja utakmica naziva derbijem. […] More
The post UŽIVO Derbi kola na “Marakani”, Degenekov drugi debi za crveno-bele, ali na NETIPIČNOJ poziciji, Zvezda appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROSIDBA NA MARAKANI: Navijač Zvezde tokom meča sa Radničkim zaprosio devojku

Izvor: Kurir, 27.Jul.2019

Tokom meča drugog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i niškog Radničkog dogodila se prosidba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.