UŽIVO: Crvena zvezda – Jang Bojs, Pavkov ostao na klupi (21:00)

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda – Jang Bojs, Pavkov ostao na klupi (21:00)

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 sat igraju najvažniju utakmicu u sezoni. U revanšu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona crveno-beli dočekuju Jang Bojs. Prvi meč u Švajcarskoj je završen rezultatom 2:2. Trener Vladan Milojević je odlučio da u napadu igra Ričmond Boaći, dok je Milan Pavkov ostao na klupi. Od starta će da igra i novajlija Mateo Garsija koji je prošle nedelje u Bernu dao gol. Dešavanja sa terena pratite uživo na Maxbetsportu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << CRVENA ZVEZDA – JANG BOJS (21:00)
Stadion: Rajko Mitić.
Sudija: Entoni Tejlor (Engleska).
Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Marin, Vukanović, Boaći.
Jang Bojs: Van Balmos, Sorensen, Luštenberger, Cesiger, Janko, Ngamelu, Asale, Sijero, Nsame, Ebišer, Lotomba.
TOK DEŠAVANJA
20:13 – Atmosfera je odlična. Tome su doprineli trubači koji su dodatno uveseljavali navijače.
20:08 Navijači uveliko pristižu na tribine. Očekuje se da stadion bude pun jer su prodate sve ulaznice. Maxbetsport ima svog izveštača na stadionu “Rajko Mitić”, pa ćete celo veče imati najsvežije informacije.

The post UŽIVO: Crvena zvezda – Jang Bojs, Pavkov ostao na klupi (21:00) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLUVREME - Englez lak na kartonima, Zvezda izvlači deblji kraj, bez pogodaka! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019

Arbitar Entoni Tejlor nije imao milosti...Nakon prvih 45 minuta igre na stadionu Rajko Mitić, Crvena zvezda i Jang Bojs i dalje igraju utakmicu bez golova...Za raziku od meča u Bernu gde je od samog početka "prštalo" na terenu što se pogodaka tiče, sada je situacija nešto drugačija...Švajcarci...

Nastavak na Sportske.net...

Najbolji srpski trener 21. veka

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2019, 13:28

O ukusima može da se raspravlja i onda je sasvim u redu što razmišljanja pojedinaca idu ka tome da Crvena zvezda Vladana Milojevića ponekad igra defanzivno, mimo svih tradicija velikog kluba. Ali, o činjenicama prožetim kroz govor brojki – ne može. Čitali ste već u autorskom tekstu Aleksandra...

Nastavak na MozzartSport.com...

Jami o Zvezdinim fudbalerima: Slatki kao čokolada, sve gori kao šibica

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde prošle noći u jednoj kafani proslavili su to što su se plasirali u Ligu šampiona, a jedan od hitova uz koji su na stolicama đuskali Milan Borjan i Milan Pavkov otpjevala je Jasna Milenković Jami.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.