TURSKI MEDIJI BRUJE O PREVARI Duško Tošić uhvaćen sa misterioznom brinetom

Izvor: Blic, 22.Maj.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURSKI MEDIJI BRUJE O PREVARI Duško Tošić uhvaćen sa misterioznom brinetom

Turski mediji ovih dana bruje o fotografijama Duška Tošića, koji je uhvaćen u noćnom provodu sa misterioznom brinetom.

Reprezentativac Srbije koji igra za turski Bešiktaš viđen je kako iz jednog noćnog kluba izlazi sa jednom lepoticom, sa kojom je seo u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

On je te večeri navodno slavilo prvenstvenu pobedu sa fudbalerima svog kluba, a navodno ju je primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u klubu i pozvao da mu se pridruži u separeu. Iz kluba su izašli oko pet ujutru.

Njihove zajedničke fotografije osvanule su u turskim medijima, i podstakle glasine da Duško vara svoju suprugu, pevačicu Jelenu Karleušu, sa kojom ima dve ćerke.

Karleuša se ovim povodom oglasila na Tviteru.

- Dragi turski mediji, ova žena je verenica Duškovog prijatelja, svi su bili zajedno te večeri. Ovo nije fer sa vaše strane - napisala je ona.

Dear Turkish media, this woman is a fiancé of Dusko's friend, they were all together that evening. This is not fair from you! pic.twitter.com/Zu48N92EkJ

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRMI TURSKA: Duško Tošić u 5 ujutru uslikan sa seksi brinetom, a evo šta je Karleuša rekla o ovim slikama! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Maj.2017

Turski tabloidi su na naslovnim strana objavili slike Duška Tošića i nepoznate brinete, i svi su se pitali kako će reagovati Jelena Karleuša kada vidi ove fotografije...Fotografije koje su snimljene u pet sati ujutru, kada su se Tošić i njegovi prijatelji vraćali iz noćnog provoda, privukle...

Nastavak na Telegraf.rs...

Kako je reagovala Karleuša: Turski mediji bruje o Dušku i misterioznoj brineti

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2017

Turski mediji ovih dana bruje o fotografijama Duška Tošića, koji je uhvaćen u noćnom provodu sa misterioznom brinetom...Reprezentativac Srbije koji igra za turski Bešiktaš viđen je kako iz jednog noćnog kluba izlazi sa jednom lepoticom, sa kojom je seo u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu...On...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.