Sin Sava Miloševića potpisao ugovor sa timom iz Superlige

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Sava Miloševića potpisao ugovor sa timom iz Superlige

Novi igrač Fudbalskog kluba Javor je Nikola Milošević. Za one slabije upućene, reč je o sinu trenera Partizana, Sava Miloeševića. Nikola je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Ivanjice.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na pobedu Klub Briža poritv Laska.
Miloševićev naslednik rođen je u Birmingemu pre 23 godine i u Ivanjicu dolazi iz redova Bežanije, gde je igrao u protekle dve i po sezone. Na 67 utakmica postigao je 16 golova, a u prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dve godine bio je strelac po šest puta u sezoni. Visok je 199 centimetara.
Pre Bežanije, Milošević je igrao za mlađe kategorije Partizana i Srem iz Jakova.
Никола Милошевић, син легендарног голгетера и актуелног тренера @FKPartizanBG, Сава Милошевића, нови је фудбалер Јавор Матиса.
Милошевић, висок 199 центиметара, има 23 године и стиже из Бежаније, где је у претходне две сезоне постигао 12 голова. #JavorMatis #LjuljajJavore ⚪🔴⚪ pic.twitter.com/jKwp2udz5Z
— ФК Јавор Матис (@FKJavorMatis) August 26, 2019


The post Sin Sava Miloševića potpisao ugovor sa timom iz Superlige appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ajntraht se pojačao za sedam miliona

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Dosadašnji fudbaler Sportinga iz Lisabona Bas Dost od danas je novi igrač nemačkog Ajntrahta. Dost je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor, a transfer je vredan sedam miliona evra.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,60 na pobedu Slavije iz Praga protiv Kluža.. – Posle odlaska Sebastijana...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.