SRUŠENI I LITVANCI Partizan ostvario treću pobedu u Evrokupu

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRUŠENI I LITVANCI Partizan ostvario treću pobedu u Evrokupu

Košarkaši Partizana su u utorak ostvarili novu pobedu u Evrokupu, pošto su u trećem kolu bili bolji od Lijetuvos Ritasa u Viljnusu sa 66:61. Bila je to prva pobeda crno-belih u ovom takmičenju nad Ritasom, a tek treća ukupno u njihovim duelima.
U poslednjih minut i po je Partizan ušao sa prednošću 60:58, a onda su usledile serije grešaka na obe strane. Prvo je Volden poslao loš pas i poklonio loptu Litvancima, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Kajris na drugoj strani terena promašio zicer i propustio priliku da izjednači rezultat.
Partizan je imao novu priliku da se odlepi, ali prvo je Gordić promašio otvoren šut za tri poena, a potom je posle prvog Voldenovog ofanzivnog skoka na utakmici, Rade Zagorac nepotrebno požurio i promašio iz teške pozicije.
Kajris je fauliran, pogodio je prvo slobodno bacanje, ali je promašio drugo. Partizan je imao jako važan napad, a odgovornost je preuzeo Nemanja Gordić. Iskoristio je blok, pronašao je poziciju za šut i na 33 sekunde do kraja utakmice je pogodio trojku za 63:59.
Posle tajm-auta su Litvanci morali da izvedu brz napad, ali je Lijetuvos Ritas svoju šansu da uhvati priključak ispustio kada je Kruz bio neprecizan za tri poena. Do kraja meča je Pejdž pogodio tri od četiri slobodna bacanja i tako postavio konačnih 66:61.
Uskoro opširnije…
Lijetuvos Ritas – Partizan 61:66 (18:17, 30:34, 48:50, 13:16)
Hala: Simens arena u Viljnusu
Sudije: Mehdi Difala, Ersan Kartal i Artem Lavruhin
Lijetuvos Ritas: Sirvidis, Bickauskis, Gedraitis, Halovej, Kruz, Ečodas, Girdziunas, Bendzius, Blaževič, Kajris, Berstrou, Butkevicius
Partizan: Volden, Zagorac, Pejdž, Gordić, Parahuski, Jaramaz, Birčević, Janković, Piners, Mozli


The post SRUŠENI I LITVANCI Partizan ostvario treću pobedu u Evrokupu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treća pobjeda Partizana u Evrokupu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2019

Košarkaši Partizana pobijedili su Ritas na gostovanju u Litvaniji rezultatom 66:61 i ostvarili treću pobjedu u Evrokupu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.