Rijana kupuje engleski fudbalski klub: To mi je životna investicija

Izvor: 24sata, 07.Avg.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana kupuje engleski fudbalski klub: To mi je životna investicija

Pevačica će na rodnom Barbadosu osnovati sportsku akademiju, a sa napadačem Čelsija, Didijeom Drogbom se povezala jer želi da kupi jedan manji fudbalski klub u Engleskoj.

Iako su prijatelji mislili da će Rijanina opsednudost fudbalskom igrom prestati posle Mundijala, izgleda da u se prevarili.

- Osnovaću sportsku akademiju na rodnom Barbadosu, a povezala sam se i s Didijeom Drogbom, jer želim da kupim manji fudbalski klub u Engleskoj. To će mi biti >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << životna investicija - kaže Rijana (26).

Pevačica je vatreno navijala za vreme Svetskog prvenstva, prvo za reprezentaciju SAD, a nakon što je ispala, navijala je za Nemačku čijim je reprezentativcima oduševljeno čestitala na pobjedi, pozirala s njima na slavlju, i držala pobednički pehar u rukama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Rijana oduševljena fudbalom: Pop zvezda kupuje engleski klub

Izvor: Story, 07.Avg.2014

Britanski tabloidi su u šali popularnu pevačicu nazvali novim Romanom Abramovičem..Rijana; foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.