Pevačica zavela bivšeg dečka Ane Ivanović!

Izvor: Blic, 13.Maj.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica zavela bivšeg dečka Ane Ivanović!

Dok Ana Ivanović uživa u vezi sa Bastijanom Švajnštajgerom, i njen bivši dečko, košarkaš Ivan Paunić, rešio je da se skrasi, i to pored još jedne poznate dame.

Naime, član podgoričke Budućnosti započeo je vezu sa pevačicom Darijom Stanojević, piše Kurir. Njih dvoje zajedno su već dva meseca, ali na njegovo insistiranje, vezu kriju od javnosti, a sve to zbog lošeg iskustva koje je imao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Anom Ivanović.

- Ivan se opekao kad je procurilo u medijima da je sa Anom Ivanović i zbog toga sada više ne želi da se u novinama provlači njegov ljubavni život. Kad je Paunić u Beogradu, njih dvoje izlaze na ista mesta, ali dolaze posebno, on sa svojim prijatlejima, ona sa svojim, i sede u odvojenim separeima. Tako je bilo na nedavnom nastupu Emine Jahović u Beogradu, ali su lokal napustili zajedno i otišli u njegov stan na Vračaru - rekao je za ovaj list izvor blizak paru.

Inače, njih dvoje su se upoznali još prošle godine na žurki kod Lole Smiljanića, ali su vezu počeli tek pre dva meseca.

- Mnogo puta sam se opekla, pa sam rešila da o privatnom životu više ne pričam - rekla je Daria, koja je mesec dana pre venčanja raskinula veridbu sa menadžerom Rade Manojlović, Sašom Đurićem.

Ni Ivan nije želeo da prokomentariše ove glasine.

- Pišite o mojoj košarkaškoj karijeri, ipak sam ja sportista, a ne o tome. Dariju poznajem, i to je sve.

Podsetimo, Paunić je, pored Ane Ivanović, bio u vezama i sa Stanijom Dobrojević i Milicom Pavlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.