Ovo je novi dečko Dare Bubamare koji je od nje mlađi 17 godina!

Izvor: Blic, 27.Okt.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi dečko Dare Bubamare koji je od nje mlađi 17 godina!

Dara Bubamara ponovo je smuvala košarkaša, a poslednjih sedam meseci u ljubavi je sa Nemanjom Bezbradicom, koji je do pre dve godine igrao u Partizanu, a trenutno nosi dres kluba Beovuk 72.

Pevačica i košarkaš od marta uživaju u ljubavi.

- Upoznali su ih zajednički prijatelji na Darinom nastupu u jednom beogradskom klubu. Varnice su sevnule već na prvi pogled. Nemanja je odmah počeo da je obasipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pažnjom, pa je ubrzo njegova upornost urodila plodom. Bubamari se dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit. Tada su razmenili brojeve telefona i već sutradan su otišli na ručak. Na prvom sastanku su se i smuvali - ispričao je izvor blizak Dari za "Kurir" i dodao:

- Bukvalno se ne razdvajaju. Oboje su srećni i zaljubljeni. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu. Dara blista i uvek je nasmejana, a čak je i najbliže prijatelje upoznala s novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, i svi joj govore da je on pun pogodak za nju. Ona se pohvalila prijateljici da se nikad nije osećala ovako i da misli da će veza s Bezbradicom potrajati - zaključio je jedan od Bubamarinih prijatelja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.