Izvor: Njuz.net, 29.Jul.2021, 15:13

Olimpijske igre u Tokiju najveći skup sportista koji žele da se slikaju sa Đokovićem

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeTOKIO, 29. jul 2021, (Njuz) – Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju zadovoljno trljaju ruke jer su, uprkos svim preprekama, uspeli da na jednom mestu okupe najveći broj sportista kojima je cilj fotografisanje sa Novakom Đokovićem.
Oni očekuju da će i pored vanrednih okolnosti u kojima se igre održavaju biti oboreni brojni rekordi i da će svi takmičari kući odneti lepe uspomene i fotografiju sa najboljim svetskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << teniserom.
– Nije bilo lako organizovati jedan ovakav događaj u uslovima pandemije i gotovo svakodnevnih promena pravila ponašanja. Trebalo je izgraditi infrastukturu, totalno poremetiti redovan režim života građanima Tokija, konstantno ubeđivati sponzore da će sve biti u redu, a sve to vreme uopšte nismo znali da li će Đoković doći na Olimpijske igre – otkriva Ijesau Tanaka, japanski predstavnik u Međunarodnom olimpijskom komitetu.
– Radili smo pod konstantnim pritiskom uz mnogo improvizacija, ali smo svi verovali u uspeh. Kada je Đoković konačno objavio da će doći u Tokio, svima je laknulo jer smo znali da je najteže iza nas. Sve ostalo je bilo manje-više formalnost. Bez lažne skromnosti, mogu reći da smo obezbedili vrhunske uslove za fotografisanje, a na takmičarima je da iskoriste svoju priliku i naprave što bolje selfije sa Đokovićem – istakao je on i ponosno nam pokazao svoju fotografiju sa Noletom nastalu odmah posle svečanog otvaranja igara.
Olimpijci iz celog sveta ne kriju da su oduševljeni onim što ih je dočekalo u Zemlji izlazećeg Sunca. Pored uslova u Olimpijskom selu, ističu odličnu organizaciju koja im omogućava da svoja takmičenja usklade sa Đokovićevim obavezama.
– Fotografija sa Đokovićem je vrhunac sportske karijere, nešto o čemu sam maštao dok sam počinjao da se bavim ovim sportom – priznaje Rohit Šarma, član indijske kriket reprezentacije – Dosta rada je potrebno da bi se ostvario ovakav rezultat, ali kad stanete pored Noleta i napravite selfi zaboravite na sve muke i odricanja. Jednostavno stojite tu i uživate u činjenici da se nalazite tik do najboljeg na svetu – emotivno je opisao on svoj susret sa Novakom.
Broj sportista koji bi da se slikaju sa srpskim teniserom bi verovatno bio i veći da nije bilo korone i da učešće nisu otkazala velika teniska imena pod izgovorom da već imaju dovoljno fotografija sa njim.
Bojan Savić
The post Olimpijske igre u Tokiju najveći skup sportista koji žele da se slikaju sa Đokovićem appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.