Odri Totu stigla u Drvengrad

Izvor: Press, 18.Jan.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odri Totu stigla u Drvengrad

Šarmantnu Totu pozdravio je domaćin festivala Emir Kusturica. Poslužena je hlebom, solju i rakijom, kakav je običaj na Mećavniku.
Ispred crkve Sveti Sava gužva se stvorila 15-tak minuta pre dolaska zvezde filmova "Čudesna sudbina Amelije Pulen" i "Koko pre Šanel", a kada je izašla iz automobila, okružile su je mnogobrojne novinarske ekipe.
"Došla sam ovde ne znajući ništa o festivalu. Mislila sam da neće biti nikog. Divan doček", izjavila je Totu vesela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nasmejana, zbunjena velikim brojem ljudi oko sebe koji su se gurali i borili kako bi je videli, čuli i fotografisali.
Među okupljenima bilo je i tinejdžerki koje su došle da se fotografišu sa popularnom glumicom, ali je domaćin festivala Kusturica odmah uputio u sobu, jedva odvojivši fotoreportere od nje.
Totu je poručila mladim umetnicima da budu iskreni i da je to put do uspeha.
Njen dolazak je izazvao najveće interesovanje u Drvengradu od početka festivala.
Na Mećavniku već borave reditelji Džang Jimou (Kina), Ben Zejtlin (SAD), Aleksej Balabanov (Rusija). Danas dolazi i italijanski reditelj Mateo Garone, dok bi sutra trebalo da stigne slavna italijanska glumica Monika Beluči koja se sa najvećim nestrpljenjem očekuje.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica,   Sveti Sava

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve zvezde Mećavnika, stigla Amelija Pulen

Izvor: Kurir, 18.Jan.2013

Oko 16 sati u Mokru Goru stigla francuska diva Odri Totu. Sutra stiže Monika Beluči..DRVENGRAD -  Ume Kusta!..Drugi dan Kustendorfa - Mećavnik je vrveo od - zvezda! Oko 16 sati u Mokru Goru stigla je francuska diva Odri Totu, čuvena Amelija Pulen iz istoimenog filma. Ispred crkve na Mećavniku,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.