Odri Totu stigla u Drvengrad

Izvor: Politika, 18.Jan.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odri Totu stigla u Drvengrad

MOKRA GORA – Poznata francuska glumica Odri Totu, specijalni gost šestog festivala „Kustendorf”, doputovala je danas u Drvengrad, gde ju je dočekao veliki broj novinara, snimatelja, fotereportera i gostiju.

Šarmantu Totu pozdravio je domaćin festivala Emir Kusturica. Poslužena je hlebom, solju i rakijom, kakav je običaj na Mećavniku.

Ispred crkve Sveti Sava gužva se stvorila 15-tak minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pre dolaska zvezde filmova „Čudesna sudbina Amelije Pulen” i „Koko pre Šanel”, a kada je izašla iz automobila, okružile su je mnogobrojne novinarske ekipe.

„Došla sam ovde ne znajući ništa o festivalu. Mislila sam da neće biti nikog. Divan doček”, izjavila je Totu vesela, nasmejana, zbunjena velikim brojem ljudi oko sebe koji su se gurali i borili kako bi je videli, čuli i fotografisali.

Među okupljenima bilo je i tinejdžerki koje su došle da se fotografišu sa popularnom glumicom, ali je domaćin festivala Kusturica odmah uputio u sobu, jedva odvojivši fotoreportere od nje.

Totu je poručila mladim umetnicima da budu iskreni i da je to put do uspeha.

Njen dolazak je izazvao najveće interesovanje u Drvengradu od početka festivala. Na Mećavniku već borave reditelji Džang Jimou (Kina), Ben Zejtlin (SAD), Aleksej Balabanov (Rusija). Danas dolazi i italijanski reditelj Mateo Garone, dok bi sutra trebalo da stigne slavna italijanska glumica Monika Beluči koja se sa najvećim nestrpljenjem očekuje.

Tanjug

objavljeno: 18.01.2013.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odri Totu stigla u Drvengrad

Izvor: Press, 18.Jan.2013

Šarmantnu Totu pozdravio je domaćin festivala Emir Kusturica. Poslužena je hlebom, solju i rakijom, kakav je običaj na Mećavniku.. Ispred crkve Sveti Sava gužva se stvorila 15-tak minuta pre dolaska zvezde filmova "Čudesna sudbina Amelije Pulen" i "Koko pre Šanel", a kada je izašla iz automobila,...

Nastavak na Press...

Odri Totu stigla u Drvengrad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2013

MOKRA GORA -..Poznata francuska glumica Odri Totu, specijalni gost šestog festivala Kustendorf, doputovala je danas u Drvengrad, gde ju je dočekao veliki broj novinara, snimatelja, fotoreportera i gostiju...Šarmantu Totu pozdravio je domaćin festivala Emir Kusturica. Poslužena je hlebom, solju i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

BOGINJA LEPOTE: Monika poslužena hlebom, solju i rakijom

Izvor: Kurir, 19.Jan.2013, 18:09

Sve je divno, divno je biti ovde sa vama. Hvala vam na gostoprimstvu, dirnuta sam toplim dočekom, vratiću se uskoro, obećala je italijanska glumica..MOKRA GORA - Slavna filmska glumica Monika Beluči stigla je danas po podne u Drvengrad u pratnji domaćina festivala Kustendorf, reditelja Emira Kusturice,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.