Odri Totu stigla u Drvengrad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odri Totu stigla u Drvengrad

MOKRA GORA -

Poznata francuska glumica Odri Totu, specijalni gost šestog festivala Kustendorf, doputovala je danas u Drvengrad, gde ju je dočekao veliki broj novinara, snimatelja, fotoreportera i gostiju.

Šarmantu Totu pozdravio je domaćin festivala Emir Kusturica. Poslužena je hlebom, solju i rakijom, kakav je običaj na Mećavniku.

Ispred crkve Sveti Sava gužva se stvorila 15-tak minuta pre dolaska zvezde filmova "Čudesna sudbina Amelije Pulen" i "Koko pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Šanel", a kada je izašla iz automobila, okružile su je mnogobrojne novinarske ekipe.

"Došla sam ovde ne znajući ništa o festivalu. Mislila sam da neće biti nikog. Divan doček", izjavila je Totu vesela, nasmejana, zbunjena velikim brojem ljudi oko sebe koji su se gurali i borili kako bi je videli, čuli i fotografisali.

Među okupljenima bilo je i tinejdžerki koje su došle da se fotografišu sa popularnom glumicom, ali je domaćin festivala Kusturica odmah uputio u sobu, jedva odvojivši fotoreportere od nje.

Totu je poručila mladim umetnicima da budu iskreni i da je to put do uspeha.

Njen dolazak je izazvao najveće interesovanje u Drvengradu od početka festivala.

Na Mećavniku već borave reditelji Džang Jimou (Kina), Ben Zejtlin (SAD), Aleksej Balabanov (Rusija). Danas dolazi i italijanski reditelj Mateo Garone, dok bi sutra trebalo da stigne slavna italijanska glumica Monika Beluči koja se sa najvećim nestrpljenjem očekuje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.