OTKRIVAMO Ko je bio Partizanova “bomba” koja nije odjeknula u ponedeljak do ponoći?

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO Ko je bio Partizanova “bomba” koja nije odjeknula u ponedeljak do ponoći?

Transfer “bomba” koja bi odjeknula u Srbiji i širom Evrope bila je spremna. Do “detonacije” ipak nije došlo. Prema saznanjima Maxbetsporta, čelnici Partizana bili su u ponedeljak u kontaktu sa zastupnicima Niklasa Bentnera! Danski “Lord” je posle premišljanja odlučio da se vrati u rodni grad.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Bentner je izabrao Kopenhagen, nedavnog protivnika Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Da je prelomio drugačije, bio bi ogromno pojačanje za crno-bele koji imaju evidentan problem u špicu. Partizan je sada primoran da se okrene “planu B”, jer mogućnosti Umara Sadika očigledno nisu dovoljne za ispunjenje želja crno-belog dela Srbije.
Niklas Bentner kao reprezentativac Danske u meču protiv Srbije (Foto: Starsport)

Kao igrač Arsenala, kroz čiju kapiju je prošao kao 16-godišnjak, Niklas Bentner je krajem prve decenije 21. veka slovio za jednog od najperspektivnijih evropskih napadača. Za “tobdžije” je postigao 45 golova na 171 utakmici. Sada ima 31 godinu i u Kopenhagen je došao iz Rozenborga.

The post OTKRIVAMO Ko je bio Partizanova “bomba” koja nije odjeknula u ponedeljak do ponoći? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

REZIME PRELAZNOG ROKA Superligaši zaradili preko 18.000.000 evra

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 08:20

Iza nas je još jedan uzbudljiv letnji prelazni rok. Bilo je interesantno širom Evrope, ali i u Srbiji, pošto su ovog puta naši superligaši bili izuzetno aktivni.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.