Novi klub i zemlja za nekadašnjeg napadača Partizana

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi klub i zemlja za nekadašnjeg napadača Partizana

Novi izazov za nekadašnjeg napadača Partizana Marka Šćepovića. Posle uspešne dve sezone u mađarskom MOL Vidiju, on će nastaviti karijeru u Turskoj. Mlađi od braće Šćepović potpisao je trogodišnji ugovor sa Rizeom.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Mančester junajteda protiv Sautemptona je 2.10. Meč se u subotu od 13.45.
Mađarski vicešampion dobiće 800.000 evra za obeštećenje. Prošle sezone, ovaj klub je osvojio 11. mesto u domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prvenstvu. Šćepović je bio jedan od najzaslužnijih za titilu Mol Vidija u sezoni 2017/2018. Za klub iz Sekešfehervara postigao je 47 golova.
Pre Mađarske igrao je za Olimpijakos, Terek iz Groznog, Muskron, Partizan i Majorku.
MOL Vidi je prošle sezone izgubio dominaciju od Ferncvaroša, a ekipa koju predvodi nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić ovog leta je ispala u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope od Vaduza.

The post Novi klub i zemlja za nekadašnjeg napadača Partizana appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Turska,   Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Meksikanac Serhio Peres još tri godine u Rejsing Pointu

Izvor: AutoBlog, 30.Avg.2019

Kako prenosi Sport Klub, meksički vozač Serhio Peres neće menjati ekipu u Formuli 1 jer je potpisao novi trogodišnji ugovor sa ekipom Rejsing Point. Nekadašnji vicešampion GP2 serije Serhio Peres je od 2011. godine u Formuli 1. On je najpre nastupao za Zauber, jednu godinu je vozio u Meklarenu,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.