Novi Partizanov biser – Nikola Lakčević

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Partizanov biser – Nikola Lakčević

Iz Partizanove fabrike talenata iz Zemunela izašao je novi biser – Nikola Lakčević. On je još jedan izdanak Partizanove omladinske škole koji je u utakmici petog kola Linglong Tire Super lige proritv Rada debitovao u crno-belom dresu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv Moldea je 1.70. Meč se igra u četvrtak od 21 čas.
Nikola (1999) bi sebe najbolje opisao kao krilnog napadača koji može >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da igra levo i desno. Voli Nejmara, najdraža utakmica mu je ona u Teleoptiku protiv ekipe Borca iz Čačka 2:1, a o svom debiju je rekao:
Presrećan sam. Ne pokazujem mnogo emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNK koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Bez obzira koje ste godište, sa kim igrate, mora da se zna šta je sveti grb – govori Lakčević posle svog debija za klupski sajt i dodaje:
Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanoj šansi i što su u svakom trenutku verovali u mene. Što se tiče mojih mladih saigrača Fiće, Kalabe, Strahinje, Lakija, Ivana, Slobe….mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja će doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo. Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše.
On kaže da je bilo treme.
Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima.
Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, sto sam nadam se i ispoštovao – zaključio je novi Partizanov vunderkind.


The post Novi Partizanov biser – Nikola Lakčević appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Lakčević: Presrećan sam zbog debija i asistencije

Izvor: RTS, 19.Avg.2019

Mladi fudbaler Partizana Nikola Lakčević posle debija za prvi tim u meču 5. kola Superlige protiv Rada 3:0 izjavio je da je bilo malo treme, ali da je uživao na terenu. . "Presrećan sam. Ja mnogo ne pokazujem emocije,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.