Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pred selidbom u Mostar

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pred selidbom u Mostar

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez mogao bi da pojača Zrinjski, prenose mediji iz Bosne i Hercegovine. Argentinski fudbaler je doputovao u Mostar na završne pregovore i očekuje se da uskoro sve bude gotovo.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ibanjezu je ovog leta istekao ugovor sa Trabzonom i on se bacio u traženje novog kluba. Ovaj fudbaler je našoj javnosti postao poznat kada je 2015. došao u Crvenu zvezdu. Za crveno-bele je odigrao 37 utakmica i postigao 11 golova.
Rođen je 1988. godine u Buenos Airesu i igra na poziciji desnog beka. Prve fudbalske korake je načinio u Boki juniors, a 2008. se preselio u Evropu. Prvo je sedam godina proveo u zagrebačkom Dinamu, a jedno vreme je bio na pozajmici u Rasingu. Potom je kratko bio u Đeru, a onda se preselio na Marakanu.
Posle Zvezde je potpisao za Trabzon, a bio je na pozajmici u Kardemiru.


The post Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pred selidbom u Mostar appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Lučo Ibanjez u Mostaru

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019, 16:53

Posle Hrvatske i Srbije, argentinski defanzivac Luis Ibanjez će zaigrati u Bosni i Hercegovini. Nekadašnji bek Dinama i Crvene zvezde je danas potvrđen kao novo pojačanje Zrinjskog iz Mostara. Hercegovački klub je sa Ibanjezom parafirao saradnju do 2021. godine, a Lučo je došao kao slobodan igrač....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.