NEKADAŠNJA RIJALITI UČESNICA SE ZAMONAŠILA?! Javno je obećala da će otići u manastir, a posle izlaska iz “Parova” NESTALA?! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 26.Nov.2019, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKADAŠNJA RIJALITI UČESNICA SE ZAMONAŠILA?! Javno je obećala da će otići u manastir, a posle izlaska iz “Parova” NESTALA?! (FOTO)

Marija Gafur poznatija kao Marija Taksi nekadašnja učesnica je nakon izlaska iz “Parova” otići pravo u manastir da se zamonaši.
Međutim, nakon toga ona je nestala, a poslednja objava na njenom profilu na Instagramu bila je septembra 2016. godine.








View this post on Instagram















Pozdrav Macici >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
A post shared by Marija Cavalli Gafur (@gafurmarija__cavalli) on Sep 2, 2016 at 5:21am PDT


– Evo sada obećavam, nakon izlaska iz “Parova” otići ću u manastir da se zamonašim – rekla je marta meseca prošle godine Marija dok je boravila u luksuznoj vili u Zemunu.
Ona se pre rijalitija često fotografisala u provokativnim haljinama, a uživala je na krevetu i sa plišanom igračkom.








View this post on Instagram















Sexy
A post shared by Marija Cavalli Gafur (@gafurmarija__cavalli) on Sep 2, 2016 at 5:19am PDT


Nakon rijalitija i izjave o manastiru o njoj nema nikakvih informacija, a nema je ni u rijalitiju. Svi se pitaju da ali je zaista ispunila obećanje i zamonašila se.
The post NEKADAŠNJA RIJALITI UČESNICA SE ZAMONAŠILA?! Javno je obećala da će otići u manastir, a posle izlaska iz “Parova” NESTALA?! (FOTO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Srpska rijaliti učesnica se skidala, BILA GREŠNA, a onda nestala bez traga i glasa, njeni prijatelji tvrde da je doživela prosvetljenje, kažu da je otišla BAŠ TAMO

Izvor: Blic, 26.Nov.2019

Marija Gafur, poznatija kao Marija Taksi, nekadašnja je učesnica rijalitija "Parovi" koja je tokom učešća u TV programu izjavila da će nakon izlaska nestati sa društvenih mreža, otići u manastir i zamonašiti se.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.