NE ŽALI PARA Drugi najbogatiji čovek sveta želi da kupi Milan

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽALI PARA Drugi najbogatiji čovek sveta želi da kupi Milan

Već godinama je fudbalski klub Milan daleko od renomea koji je decenijama gradio. Dugo u klub nije došao pehar, pa su navijači sve nezadovoljniji. Situacija bi mogla da se promeni na bolje.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Naime, kako pišu italijanski mediji, francuski milijarder Bernar Arno želi da kupi klub. On je spreman da za Milaneze izdvoji milijardu evra. To je mnogo više nego što klub vredi, jer je trenutna cena duplo manja.
Ipak, čini se da Francuz ne žali para, a i zašto bi. U pitanju je drugi najbogatiji čovek sveta. Njegovo bogatstvo se procenjuje na 90 milijardi evra, a vlasnik je Luj Vitona, Sefore i šampanjca Dom Perinjon. Od njega je bogatiji samo vlasnik Amazona Džef Bezos.
Ostaje da se vidi kako će da reaguje investicioni fond Eliot koji je vlasnik “rosonera”.

The post NE ŽALI PARA Drugi najbogatiji čovek sveta želi da kupi Milan appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NFL Braunsi razbili ranjene Džetse

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 08:12

Posl debakla Klivlenda na premijeri nove sezone kada je poražen na svom terenu od Tenesija sa 30 poena razlike, Braunsi su se trgli i lako dobili Džetse u Njujorku – 23:3 u poslednjem meču druge nedelje NFL šampionata.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.