Mirka o deci: Neću odreživati deci čime da se bave u životu! Podržaću ih u svemu!

Izvor: Press, 18.Sep.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka o deci: Neću odreživati deci čime da se bave u životu! Podržaću ih u svemu!

"Andrej je totalno u sportu, njemu je fudbal sve. Ima i na koga. Od rođendana do rođendana, samo mu je lopta u glavi i to uvek traži za poklon. Dopada mi se što je on dete koje ne interesuju telefoni, kompjuteri i ajpedi, već se isključivo igra napolju u prirodi. Andrej voli i scenu i da bude u centru pažnje. Neću određivati deci čime će se baviti u životu, za šta god da se odluče, ja ću ih podržati", kaže Mirka (24).

PROČITAJTE JOŠ: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Kežman u finansijskoj krizi: Decu prebacio iz privatne u državnu školu!
SESTRU VOLI VIŠE OD SVEGA: Veljko ostavio Mašu jer je vređala Anastasiju!?
RAT STARLETA: Soraja i Stanije dobile poziv za rijaliti, jedna od njih odbila jer „bira društvo”
   
Glumici se već uveliko nazire trudnički stomak, ali još uvek ne želi da zna pol deteta, već želi da to bude iznenađenje do poslednjeg trenutka.
"Lekari nagađaju pol bebe, ali ja čekam porođaj pa da se sama uverim. Imam i dečaka i devojčicu, tako da mi ništa nije nepoznato. Oni se još uvek ograđuju oko pola jer uvek može da se desi da do porođaja ne prognoziraju dobro", objašnjava Mirka koja će se krajem decembra primiriti i odmarati do porođaja.
Iako je u petom mesecu, glumica vredno radi na novoj predstavi koja će premijeru imati krajem septembra u Beogradu.
"Doktor mi je rekao da mogu da radim sve što je u granicama normale i da koliko se ja osećam prijatno da se toliko i forsiram, što ja i radim", kaže Mirka, dodavši da će biti sa decom do oktobra u Beogradu, a zatim će se preseliti tamo gde Vujadin bude nastavio karijeru. Oni su donedavno živeli u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.