LEDI KRV U VENAMA I Švajcarcima poznat zastrašujući tunel “Mare”

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDI KRV U VENAMA I Švajcarcima poznat zastrašujući tunel “Mare”

Nije lako rivalima Crvene zvezde na Marakani? Spektakl na našem najvećem stadionu je zagarantovan u utorak od 21 čas. Zvezde ima odličnih 2:2 iz Berna protiv Jang Bojsa. Crveno-beli su blizu Lige šampiona. Prošle sezone je istorijski ulazak u evro elitu proslavljen u Salcburgu, a sada će četa Vladana Milojevića imati priliku da taj uspeh ostvari pred više od 50.000 “delija”.
Kvota u kladionici MaxBet >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da će Crvena zvezda da postigne bar dva gola protiv Jang Bojsa je 2.20.
Znaju i Švajcarci da će morati da prođu kroz pakao Marakane ako žele da ponovi prošlosezonski uspeh i plasiraju se među 32 najbiolja kluba Evrope. I novinaru “Blika” Alanu Kuncu poznat je kultni tunel koji vodi do travnatog pravougaonika našeg najvećeg stadiona.
Stadion Crvene zvezde je legendaran. Poznat je pod nadimkom Marakana, a zvanično nosi naziv heroja kluba Rajka Mitića koji je preminuo 2008. godine. Nekada je stadion primao i 110.000 gledalaca i bio je jedan od najvećih na svetu. Sada je kapacitet duplo manji – 55.500. Šetnja do terena je i dalje i zastrašujuća za protivnika. Betonski tunel prekriven grafitima je prilično dugačak i skučen. Kada izađete na teren postaje prilično vruće, onda ste u beogradskom paklu – piše ovaj novinar.
U Beogradu će biti i 400 navijača Jang Bojsa, koji će teško da se čuju od sigurne paklene atmosfere koju će da stvore “delije”.
Stranim novinarima, posebno engleskim, prošle sezone u Ligi šampiona bio zanimljiv kutlnu tunel kada je gostovao Liverpul. Doduše, sad nije toliko zastrašujuć. Morao je da bude “ispeglan” po standardima UEFA, ali je put do terena i dalje prava večnost. Nije bilo lako ni igračima Liverpula prošle jeseni. Sigurno neće ni igračima švajcarskog šampiona nenaviknutih na vrelu balkansku krv.

Švajcarski “Blik”: Zvezda? Samo Borjan i Marin, Dinamo iz Zagreba je bio bolji prošle sezone


The post LEDI KRV U VENAMA I Švajcarcima poznat zastrašujući tunel “Mare” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.