“Kolinda” u minijaturnom bikiniju osvanula na popularnom sajtu, komentatori hteli da se sele u Hrvatsku (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kolinda” u minijaturnom bikiniju osvanula na popularnom sajtu, komentatori hteli da se sele u Hrvatsku (FOTO)

Objavljena je fotografija na kojoj je hrvatska predsednica u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije i pored nje fotografija poznate američke starlete srpskih korena Koko Ti Ostin Na popularnom sajtu 9GAG nedavno je osvanula fotografija nove premijerke Finske Sane Marin uz poziv čitaocima na Fejsbuku da objave fotografiju premijera/ke ili predsednika/ce njihove zemlje. Nije prošlo mnogo vremena dok se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pojavila fotografije Kolinde Grabar Kitarović, s tim da je slučajno ili ne, čitalac napravio grešku...Naime, objavljena je fotografija na kojoj je Kolinda u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije i pored nje fotografija poznate američke starlete srpskih korena Koko Ti Ostin u minijaturnom bikniju.Komentari su se nizali...."To je predsednica kakvu bi svaki muškarac hteo", "Njoj je novi mandat zagarantovan", "Glasao bih za nju samo da vidim kako diže ruke na TV-u", "Odmah se selim u Hrvatsku", neki su od njih.Pročitajte još: Bilbord sa Kolindom osvanuo u Subotici: Predsednica Hrvatske vodi kampanju i u SrbijiOduševljenje je uglavnom odlazilo od stranaca, no Hrvati koji su komentarisali pomenutu fotografiju nisu baš toliko impresionirani.- Da, baš zabavno. Ljudi su glasali za nju jer je lepa. Tužno. Jedna je od najgorih u istoriji Hrvatske, ekstremno nacionalistički se ponaša. Sramota - napisala je jedna Hrvatica u komentarima.Inače, pomenute fotografije, primetio je Index.hr, objavio je izvesni Sandun Madumal sa Šri Lanke. Moguće je da nije zapazio da nije reč o istoj osobi.Zapravo, Koko Ti Ostin, suprugu američkog repera Ajs Tija koja neretko naglašava da joj je baka iz naše zemlje, i Kolindu često mešaju na društvenim mrežama.(index.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolindu su sad pomešali sa starletom Koko

Izvor: 011vodič.com, 15.Dec.2019

Na popularnom sajtu 9GAG nedavno je osvanula fotografija nove premijerke Finske Sane Marin uz poziv čitaocima na Fejsbuku da objave fotografiju premijera/ke ili predsednika/ce njihove zemlje. Nije prošlo mnogo vremena dok se nije pojavila fotografije Kolinde Grabar Kitarović.. Objavljena je fotografija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.