KOSANOVIĆ ZADOVOLJAN Važno je da smo pobedili ekipu koja ima fizionomiju

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSANOVIĆ ZADOVOLJAN Važno je da smo pobedili ekipu koja ima fizionomiju

Milorad Kosanović debitovao je pobedom na klupi Radničkog. Savladan je uvek nezgodan rival, Spartak iz Subotice, 2:1.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,40 na pobedu Urala protiv Sočija.
– Igrali smo veoma čvrstu utakmicu, dva tima koja su rešila da igraju fudbal i da vode pravu bitku za bodove. Nama je u ovom momentu bilo vrlo bitno da osvojimo tri boda, s obzirom na sva dešavanja u klubu u prethodnom periodu. Na sreću, uspeli smo u tome. Bili smo kvalitetni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u određenim delovima meča. Stvorili smo dosta šansi, dali dva gola, ali smo imali i periode kada smo pravili početničke greške i iz ničega omogućavali Spartaku da stvori nekoliko prilika za gol. Ipak, to je sada nevažno. Važno je da smo mi uspeli da pobedimo ekipu koja ima fizionomiju, koja ima kvalitet i dosta neprijatnih igrača, pogotovo četvoricu u prednjoj liniji – rekao je Kosanović posle utakmice u Nišu.
Radnički je do pobede stigao posle preokreta.
Nismo igrali igru kojoj ću ja težiti u Radničkom, ali iskreno nismo to ni mogli kada su nam u veznom redu igrali jedan štoper i jedan centarfor. Dakle, bilo je nemoguće da uspostavimo balans u igri, pa smo morali da se opredelimo za nešto sasvim drugo. Igrali smo uglavnom u dubinu i to nam je i donelo inicijativu, a na kraju i trijumf. Kada su u drugom poluvremenu ušli Stojanović i Batrović, koji imaju taj osećaj za pravovremeni pas, počeli smo lako da dolazimo u šanse i uspeli smo da dođemo i do ta dva pogotka. Čestitam igračima na zalaganju i htenju, sad ćemo lakše igrati narednu utakmicu protiv Čukaričkog, a onda ćemo imati dve sedmice da se namestimo onako kako treba i da se upoznamo, mada ja posle ovog meča tačno vidim ko šta može i ko šta ne može u ovoj ekipi – zaključio je Kosanović.
Trener Spartaka Vladimir Gaćinović čestitao je Kosanoviću pobedu na debitantskoj utakmici za Radnički.
– Mi smo i ovde, kao pre sedam dana protiv Crvene zvezde odigrali veoma dobar meč, ali smo nažalost ponovo ostali bez bodova. I meni je teško da sada motivišem momke da nastave u ovom ritmu. Bilo je u Nišu dobrog fudbala. Odlučili su neki detalji i ne bi bilo nezasluženo i da smo ostali neporaženi. Imali smo nekoliko sjajnih šansi, Denković je u prvom poluvremenu pogodio stativu i ko zna šta bi se dogodilo da je ta lopta ušla u gol. Žao mi je što ostajemo bez bodova, a igramo dobar fudbal, teško mi to pada, ali mi nemamo druge nego da da nastavimo u ovom ritmu –rekao je Gaćinović.

The post KOSANOVIĆ ZADOVOLJAN Važno je da smo pobedili ekipu koja ima fizionomiju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kosanović na Čairu video "ko šta može i ne može"...

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović rekao je da je današnja pobeda veoma bitna za njegovu ekipu obzirom na sva dešavanja u klubu..."Igrali smo veoma čvrstu utakmicu, dva tima koja su rešila da igraju fudbal i da vode pravu bitku za bodove. Nama je u ovom momentu bilo jako bitno da osvojimo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.