Gazda slavnog kluba zbog prijatelja oterao trenera

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazda slavnog kluba zbog prijatelja oterao trenera

Sezona tek što je počela, a Valensija je ostala bez trenera. Dosadašnji šef struke Marselino, a u celu priču je prste umešao Piter Lim, singapurski multimilijarder i vlasnik kluba sa Mestalje.
Naša kladionica nudi kvotu 2.30 za pobedu Hjustona u meču MLS lige protiv Minesote.
Osim odlaska 54-godišnjeg trenera, očekuje se da fotelje napuste generalni direktor kluba Mateo Alemani i generalni sekretar Pablo Longorija.
Marselino je bio trener Valensije od leta 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Uveo je dva puta klub u Ligu šampiona i proletos u finalu sa Barselonom osvojio Kup Kralja. Ipak, platio je ceh hiru singapurskog gazde.
Do smene Marselina došlo je baš pred gostovanje Barseloni i početak takmičenja u Ligi šampiona. Valensija će igrati u grupi sa Čelsijem, Ajaksom i Lilom. Marselinov naslednik biće Albert Selades, nekadašnji fudbaler Barselone i Reala, koji nikada nije samostalno vodio bilo koji klub. Međutim, Seladesov agent je zaposlen u firmi Žorža Mendeša. Ko je blizak prijatelj sa “Superagentom”? Piter Lim!

The post Gazda slavnog kluba zbog prijatelja oterao trenera appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bajern dočekuje Crvenu zvezdu bez važnog igrača!

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019

Bajern će u sredu oslabljen da dočeka Crvenu zvezdu. Šampion Nemačke se u utorak kasno popodne oglasio šturim saopštenjem u kojem kaže da je vezista Leon Gorecka podvrgnut hitnoj operaciji butnog mišića leve noge, ne navodeći koliko će provesti van terena.. Na meču MLS lige Kolorado –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.