GOLEADA U FIRENCI Milenković strelac, Napolitancima bodovi (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLEADA U FIRENCI Milenković strelac, Napolitancima bodovi (VIDEO)

Fantastična utakmica na “Artemio Frankiju”. Fjorentina i Napoli su odigrali odličan meč, sa čak sedam golova u drugom meču nove sezone u Seriji A. Slavili su gosti iz Napulja sa 4:3 i najavili i u ovom šampionatu borbu za krunu u Italiji.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Milana na gostovanju Udinezeu u Udinama je 2.15. Meč se igra u nedelju od 18 časova.
Strelac za ljubičaste bio je srpski reprezentativac Nikola Milenković. Popularni Bleki postigao je gol u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 52. minutu za 2:2. Posle kornera nekadašnji štoper Partizana je bio najviši u skoku i glavom matirao Napolitance.

Domaćin je poveo već u devetom minutu pogotkom Pulgara. Međutim, u finišu poluvremena pogocima Dresa Mertensa i Lorenca Insinjea gosti su preokrenuli rezultat. Posle gola Milenkovića, samo četiri minuta kasnije Kaljehon je po drugi put doveo četu Karla Ančelotija u vođstvo.
Do 61. minuta na terenu je bio Dušan Vlahović, još jedno dete Partizana. On je ustupio mesto Kevinu Prinsu Boatengu, a njemu je samo četiri minuta bilo potrebno za debitantski pogodak u dresu tima iz Firence. Proključao je “Franki”, ali ga je posle dva minuta zaledio Insinje. Drugim golom na meču italijanski reprezentativac doneo je svom timu pobedu na premijeri u novj sezoni.
Povratnik u nacionalni tim Srbije Nikola Maksimović sedeo je na klupi Napolija. Za Fjorentini je debitovao je francuski veteran Frank Riberi, koji je ovog leta pojačao tim iz Firence iz Bajerna. On je u poslednjim trenucima meča fauliran u šesnaestercu Napolija, ali sudija nije pokazao na najstrožu kaznu, a zbog prigovora žuti karton je dobio trener Vićenco Montela.
U prvom meču nove sezone, Juventus je pobedio u Parmi 1:0 pogotkom Đorđa Kjelinija.
SERIJA A – 1. KOLO
Subota
Fjorentina – Napoli 3:4 (1:2)
(Pulgar 9 penal, Milenković 52, Boateng 65 – Mertens 38, Insinje 43 penal, 67, Kaljehon 56)
Parma – Juventus 0:1 (0:1)
(Kjelini 21)
Nedelja
18.00 Udineze – Milan
20.45 Roma – Đenova
20.45 Kaljari – Breša
20.45 Sampdorija – Lacio
20.45 SPAL – Atalanta
20.45 Torino – Sasuolo
20.45 Verona – Bolonja
Ponedeljak
20.45 Inter – Leće


The post GOLEADA U FIRENCI Milenković strelac, Napolitancima bodovi (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anćeloti već precrtao trojicu!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 18:36

Odluka pala nakon burne večeri u Firenci...Napoli je otvorio sezonu pobedom nad Fiorentinom...Na "Artemio Frankiju" smo videli čak sedam golova, u strelce se upisao i naš Nikola Milenković, ali ipak nedovoljno za "ljubičaste"... Dva kluba će ipak poslovati na fudbalskom tržištu...Prema pisanju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.