Đoković uz Tipsarevića u Sinsinatiju

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković uz Tipsarevića u Sinsinatiju

Srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević takmičiće se u konkurenciji parova na Mastersu u Sinsinatiju.
Kvota u MaxBetu da Srbija bude prvak sveta u košarci je 5,00
Novaka i Janka čeka težak posao, pošto će im protivnici u prvom kolu biti drugi nosioci Lukaš Kubot i Marselo Melo.
Đoković i Tipsarević su zajedno poslednji turnir odigrali su u Montrealu 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << godine, kada su stigli čak do polufinala.
Najbolji teniser sveta je ove sezone već igrao tri turnira u konkurenciji parova – sa bratom Markom je stigao do polufinala Dohe, da bi kasnije izgubio u prvom kolu Monte Karla. Đoković se u Indijan Velsu takmičio sa Fabiom Fonjinijem, a izgubio je u polufinalu upravo od Kubota i Mela.
Tipsarević je dubl igrao na Rolan Garosu i Vimbldonu. U Parizu je sa Dušanom Lajovićem stigao do četvrtfinala, dok je u Londonu sa Laslom Đereom poražen u prvom kolu.
Inače, Đoković brani titulu u pojedinačnoj konkurenciji.

The post Đoković uz Tipsarevića u Sinsinatiju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Tim je najopasniji, on može biti novi lider u svetu tenisa

Izvor: B92, 12.Avg.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ove nedelje igra na Mastersu u Sinsinatiju gde će braniti trofej osvojen prošle godine...Đoković nije igrao još od Vimbldona i petog trijumfa na čuvenom turniru, a u prvom kolu takmičenja u Ohaju, čiji je nagradni fond 6,05 miliona dolara je slobodan...Novak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.