DONALD JASAN Nisam obraćao pažnju, ne znam šta su vikali u Humskoj

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONALD JASAN Nisam obraćao pažnju, ne znam šta su vikali u Humskoj

Partizan je drastično kažnjen zbog novog ispada navijača. Rasistički ispadi koštaće crno-bele dve utakmice igranja pred praznim tribinama, ili, 250.000 evra po utakmici, na osnovu prodatih ulaznica.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,75 na pobedu Partizana protiv Jeni Malatije.
Crno-bele je skupo koštao keltski krst i prozivke bivšeg kapitena Crvene zvezde, Mičela Donalda. Zbog skandiranja “pi*ko ciganska” tim iz Humske našao se u beležnici FARE, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odnosno UEFA.
– Čuo sam kako su mi se obraćali posetioci, ali ne znam šta su sve vikali. Iskreno, nisam obraćao pažnju na njih, a nije me mnogo ni bilo briga. Profesionalac sam i koncentrisan sam na igru, a ne na neke ljude koji vam sa tribina govore šta ste i šta treba da radite, kao da znaju to bolje od vas – rekao je za “Novosti” fudbaler Malatije, Mičel Donald.
Holanđanin nije ni čudo skandiranje pre početka utakmice, za vreme zagrevanja, ali na nesreću tima iz Humske, čuo je onaj koji nije trebalo. Zbog toga će na stadionu Partizana u naredna dva evropska susreta da odzvanjaju samo reči aktera na terenu…
UEFA ŠOKIRALA HUMSKU Partizan dva meča bez publike!

LJUT Vučelić: I Donald je sebe nazivao ciganinom!

VULETIĆ LJUT NA UEFA Postoji tendencija da Partizan ne igra Ligu Evrope!


The post DONALD JASAN Nisam obraćao pažnju, ne znam šta su vikali u Humskoj appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan zbog odluke UEFA gubi ogroman novac!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Materijalna šteta veoma značajna...Partizan je juče dobio veoma lošu vest direktno iz Niona, UEFA je kaznila "crno-bele" sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama zbog nekoliko ispada...Pravedno ili ne, sada više nije ni bitno, ali činjenica je da će beogradski tim izgubiti veliki novac...Prema...

Nastavak na Sportske.net...

Šta je sa kamerama na stadionu Partizana kojima se Vazura svojevremeno pohvalio?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Sećate li se kakav je bio plan da se izbegnu bilo kakve incidentne situacije na stadionu u Humskoj i bilo kakvi povodi za kažnjavanje od strane UEFA?..Partizan je u proteklih par godina neretko, voljom žreba, morao da igra ''visokorizične'' utakmice na evropskoj sceni (Budućnost, Olimpijakos, Dinamo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.