Izvor: Blic, 20.Nov.2020, 21:45

"DA L' JE MOGUĆE DA IMAŠ MILIONE, A OVAKO IZGLEDAŠ?" Haos na internetu zbog oblačenja Jelene Đoković, priznaje: "Godinama nosim istu majicu i isti džins"

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, pojavila se danas u emisiji u izdanju o kom se i te kako priča, pa se na društvenim mrežama mogu pronaći različiti komentari na račun njenog izgleda, ali i onoga što je ispričala.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Internet se ponovo uspalio zbog Jelene Đoković u farmericama i majici

Izvor: Luftika.rs, 21.Nov.2020, 14:02

Supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković, gostovala je u emisiji TV Nova i svojim stajlingom po ko zna koji put izazvala lavinu komentara na internetu. Pored različitih komentara na Jeleninu odevnu kombinaciju, ovaj put se raspravljalo i o onome što je ispričala.. Jelena je poznata kao neko...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.