ČUKARIČKI DOVEO TROJICU IGRAČA Ovusu otišao – Ovusu došao

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUKARIČKI DOVEO TROJICU IGRAČA Ovusu otišao – Ovusu došao

Fudbalski klub Čukarički angažovao je danas trojicu novih igrača – Petra Mićina, Vilsona Ovusua i Viktora Lukića. Na jednogodišnju pozajmicu iz Udinezea došao je nekadašnji igrač belo-crnih, Petar Mićin.
Mićin, rođen 29. septembra 1998. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, računajući i onu do 21 godine. Za Čukarički je, pre odlaska u Udineze, odigrao 17 mečeva i postigao je pet golova.
Kladionica >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Vilson Kvabena Ovusu, mlađi brat Samuela Ovusua, potpisao je ugovor na tri godine. Ovusu, rođen 22. avgusta 2000, igra na poziciji veznog igrača, a došao je iz kluba Vižn iz Gane, u kojem je ranije igrao i njegov stariji brat.
Na Banovo brdo je stigao i Viktor Lukić, prošle sezone kapiten šampiona Omladinske lige Srbije Brodarca. Lukić, takođe ofanzivni vezista, rođen je 6. oktobra 2000, a sa Čukaričkim je potpisao četvorogodišnji ugovor.

The post ČUKARIČKI DOVEO TROJICU IGRAČA Ovusu otišao – Ovusu došao appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Radno na Banovom brdu - stigla dva nova pojačanja, treće je povratnik iz Serije A!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019

Fudbalski klub Čukarički angažovao je danas trojicu novih igrača..- Petra Mićina, Vilsona Ovusua i Viktora Lukića...Na jednogodišnju pozajmicu iz Udinezea došao je nekadašnji igrač belo-crnih, Petar Mićin...Mićin, rođen 29. septembra 1998. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.