Bokija 13 napali navijači! (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Mar.2011, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokija 13 napali navijači! (VIDEO)

Nekoliko sati pred utakmicu između Paretizana i Crvene zvezde, koji se juče održao na Partizanovom stadionu, Bokija 13 su napali navijači ispred zgrade „Pinka“ i samo blagovremena reakcija njegovog obezbeđenja spasla ga je batina.

- Nekoliko navijača prolazilo je pored „Pinka“ u trenutku kada je Boki 13 izlazio i videvši ga odmah su krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da dobacuju i psuju na najgori mogući način. Prišli su mu i krenuli na njega, ali Boki 13 uvek ima obezbeđenje, koje je odmah reagovalo! Oni su zagradili Bokija, tako da niko nije uspeo da mu priđu, ubacili su ga u automobil i odvezli dok su se koškali sa huliganima. Boki je samo ćutao, jer nije želeo da izaziva ljude koji su očigledno bili pijani, a da nije bilo telohranitelja, sigurno bi izbio veći incident, rekao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

Pogledajte kako Đus peva narodnjake! (VIDEO)

- Tačno je da su me napali neki momci, ali to nisu navijači jer sam ja siguran da se oni ne ponašaju tako agresivno i nasilno. To su bili neki narkomani i alkoholičari, koji očigledno ne znaju pravično da navijaju! Katastrofa! Sva sreća, pa imam svoje obezbeđenje koje u svakom trenutku može da odreaguje. Bitno je da je sada sve u redu i da nije došlo do fizičkog obračuna, rekao je makedonski šoumen.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Napuniću „Arenu“ uprkos plastičnim perikama

Iako su mnogi njegovi suparnici priželjkivali deportaciju Bokija za Makedoniju, on ostaje u Srbiji pa je zakazao i koncert u „Beogradskoj Areni“, za 1. jun.

- Znam da ima mnogo onih koji bi slavili da su me deportovali, ali ja ne mogu da im zapamtim imena, pamtim ih po plastičnim perikama, kratkim nogama, pokušajima da budu Rijane, pa kada im to nije uspelo, onda su želele da budu crna verzija Merilin Monro.. Za koncert se sprema specijalna bogata scenografija, a gosti su oni koji su u mojoj emisiji bili najinteresantniji i koji su imali najveći rejting. Pored mene na sceni će biti još 30 igrača, doda je Boki 13.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.