Bogdanović: Nismo bezobrazni, igrali smo našu košarku!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Nismo bezobrazni, igrali smo našu košarku!

Nemilosrdni “orlovi” održali su čas košarke i igračima Portorika, koji su poraženi rezultatom 90:47 u prvoj utakmici druge runde takmičenja.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Bilo je “+43” za naš tim, koji je rutinski dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << još jednu utakmicu na Svetskom prvenstvu. Bogdan Bogdanović ne misli da je to bio bezobrazno visok rezultat.
Nije, samo smo igrali našu igru – kazao je Bogdanović posle četvrte pobede.
Utakmicu je završio sa šest poena, nije ga htelo protiv Portorika, ali nije zabrinut.
Nema veze – jasan je bek naše reprezentacije.
Španci su naredni rival Srbiji, najozbiljniji na šampionatu.
Da, oni igraju prvo sa Italijom, videćemo ko će pobediti. Znamo koliko je važna ta utakmica za nas, želimo da nastavimo sa pobedama – poručio je as Srbije.

The post Bogdanović: Nismo bezobrazni, igrali smo našu košarku! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Android,   Jutjub,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.