Asano postigao gol za veliki korak Japana ka plasmanu na Mundijal u Kataru

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asano postigao gol za veliki korak Japana ka plasmanu na Mundijal u Kataru

Fudbaleri Japana su u utorak napravili važan korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru, pošto su izašli kao pobednici sa verovatno najtežeg gostovanja u kvalifikacionoj grupi. Japan je savladao Tadžikistan sa 3:0 (0:0), a u strelce se upisao i ofanzivac Partizana Takuma Asano.
Kvota u MaxBetu na trijumf Katara protiv Omana je 1.50.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Hitri vezista crno-belih je postigao pogodak u 82. minutu za konačan rezultat, a ovo mu je bio prvi nastup za Japan posle više od godinu dana. Asano je prestao da dobija pozive sve dok nije prešao u Humsku, gde je rehabilitovao karijeru.
On je u Dušanbeu ušao sa klupe u 63. minutu, a tada je njegov tim već vodio sa 2:0. Prethodno je Takumi Minamino postigao dva pogotka, u 53. i 55. minutu.
Japan se posle tri kola izdvojio na liderskom mestu u grupi F sa devet bodova. Po šest imaju Tadžikistan i Kirgistan, Mongolija tri, a Mjanmar je i dalje na nuli. U narednu fazu kvalifikacija prolazi direktno samo prvoplasirani tim, dok će sa druge dalje samo najbolji iz svih grupa.


The post Asano postigao gol za veliki korak Japana ka plasmanu na Mundijal u Kataru appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ASANO STRELAC ZA JAPAN: Fudbaler Partizana se vratio u reprezentaciju i odmah zatresao mrežu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Okt.2019

Fudbaler Partizana Takuma Asano upisao se u strelce u pobedi Japana u gostima nad Tadžikistanom (3:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.