Amerikanci spremaju skloništa za Sudnji dan (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 19.Okt.2012, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci spremaju skloništa za Sudnji dan (VIDEO)

Jedna prodavnica vojne opreme u SAD potpuno je spremna za potencijalni Sudnji dan 12.12.2012. Za "svega" 60 hiljada dolara moguće je kupiti potpuno opremljeno sklonište.

Jedna prodavnica vojne opreme iz Floride u svojoj ponudi ima potpuno opremljeno sklonište po ceni od 60 hiljada dolara. Ovo luksuzno sklonište spremno za nuklearni napad ili Sudnji dan, napravljeno je od metala, a u njemu mogu da žive četiri osobe. U pomenutu cenu uključeni su toalet, kupatilo, kauč, četiri kreveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sudopera, radni sto, frižider i druge stvari neophodne za "normalan" svakodnevni život.Sklonište za Sudnji dan, za koje već postoji niz interesenata, dugo je 29 metara, široko 6,7 metara i namenjeno je za ukopavanje na dubinu od šest metara.Višak novca za hranjenje paranoje ili nephodna obazrivost pred famozni 12.12.2012?

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ljudi se uveliko spremaju za 21. decembar: Gradi se sklonište za sudnji dan! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 20.Okt.2012, 01:07

Američka prodavnica koja se bavi prodajom vojne opreme u svojoj ponudi ima i skloništa za sudnji dan...Poptuno opremljeno sklonište košta 60.000 dolara i, sudeći prema fotografijama, luksuzno je opremljeno. Napravljeno je od metala, a u njemu mogu živeti četiri osobe. U cenu su uključeni TV,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.