Izvor: Press, 19.Okt.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci pripremili skloništa za Sudnji dan (VIDEO)

Američka prodavnica koja se bavi prodajom vojne opreme u svojoj ponudi ima i skloništa za Sudnji dan.

Potpuno opremljeno sklonište košta 60.000 dolara, koje je luksuzno je opremljeno. Napravljeno je od metala, a u njemu mogu živeti četiri osobe. U cenu su uključeni TV, WC, kauč, četiri kreveta, sudopera, kupatilo, radni sto, frižider i još neki dodaci potrebni za svakodnevni život.

Sklonište je dugo skoro 29 metara, široko 6,7 metara i namenjeno je za ukopavanje na dubinu od šest metara. Vlasnici prodavnice tvrde da već su dobili nekoliko ozbiljnih ponuda za skloništa.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Amerikanci spremaju skloništa za Sudnji dan (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 19.Okt.2012

Jedna prodavnica vojne opreme u SAD potpuno je spremna za potencijalni Sudnji dan 12.12.2012. Za "svega" 60 hiljada dolara moguće je kupiti potpuno opremljeno sklonište. ..Jedna prodavnica vojne opreme iz Floride u svojoj ponudi ima potpuno opremljeno sklonište po ceni od 60 hiljada dolara. Ovo luksuzno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.