Vučić u Vranju: Pregovaramo o velikoj investiciji od preko 100 miliona evra, a nećemo ostaviti ni Simpo, ni Jumko (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 08.Dec.2023, 20:01

Vučić u Vranju: Pregovaramo o velikoj investiciji od preko 100 miliona evra, a nećemo ostaviti ni Simpo, ni Jumko (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je nadu da će uspešno završiti razgovore o velikoj zapadnoj investiciji od preko 100 miliona evra. - Nadam se da ćemo uspešno završiti regovore za jednu zapadnu investiciju u vrednosti od preko 100 miliona evra. Hoćemo da osnažimo ceo jug Srbije, da na jugu žive jednako dobro kao u Beogradu i Novom Sadu - poručio je predsednik Srbije na skupu u Vranju. Predsednik Vučić je pozdravljen aplauzom i trubama prilikom izlaska na binu, i zahvalio se svima što su u velikom broju došli na skup. - Posebno se zahvaljujem našem gostu večeras. To je legendarni...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

LEPE VESTI ZA JUG SRBIJE! Predsednik Vučić: U pregovorima smo za investitorima za nova radna mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom obraćanja na predizbornom skupu u Vranju govorio i pregovorima sa investitorima, i otvaranju novih radnih mesta...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se Vranjancima na predizbornom skupu liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane...- Nisam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.