U tri grada na jugu 92 pacijenta na lečenju zbog korone, u Srbiji preminula još jedna osoba

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020, 18:08

U tri grada na jugu 92 pacijenta na lečenju zbog korone, u Srbiji preminula još jedna osoba

U Vranju i Leskovcu je isti broj hospitalizovanih zbog korone kao i juče, dok je u Kliničkom centru Niš još 6 pacijenata hospitalizovano, a za jednu trudnicu koja je pred porođajem se sumnja da je zaražena. Skoro duplo manje je pozitivnih na kovid kao i svakog ponedeljka, prema zvaničnim podacima, a preminula je još jedna osoba.

Ukupno je 56 pacijenata na lečenju u KC Niš, prema novim podacima ove ustanove, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a 38 njih ima pozitivan test na kovid. 5 pacijenata je na respiratorima.

U ovom trenutku, na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KC Niš, hospitalizovana je jedna pacijentkinja, suspektna na prisustvo virusa. Izolovana je, testirana i u toku dana se očekuje da stignu rezultati - navode u KC Niš.

Kako saznajemo trudnica je pred porođajem, rezultat PCR testa se očekuje, ali lekari kažu da se dobro oseća.

Isti broj pacijenata je na lečenju u Leskovcu, ukupno 6 i od toga dvoje pozitivnih na kovid, dok ih je u Vranju 30, njih 17 sa potvrđenim virusom.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19 - dodaju u KC Niš.

U poslednja 24 sata više je testiranih na kovid nego juče, ukupno 6.503, ali je skoro duplo manje pozitivnih (341), dok ih je juče bilo 614 sa pozitivnim testom na koronu.

U poslednja 24 časa preminula je 1 osoba usled posledica izazvanih virusom COVID 19 - navode na sajtu Ministarstva zdravlja.

Od početka epidemije zvanično je preminulo 793 građana od kovida, a trenutno je na respiratorima 39 pacijenata, dok je ukupno hospitalozivano 768 osoba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.