Teodosić se povredio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić se povredio

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić sinoć je, u šestom minutu prve četvrtine pripremnog duela naše selekcije sa Litvanijom u Beogradu, napustio igru pošto je osetio bol u nozi, prenose beogradski mediji.

Organizator igre srpske reprezentacije se nije vraćao na teren, čak nije bio ni na klupu za rezervne igrače, jer se odmah uputio na snimanje, a detalji o povredi i planu oporavka znaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se posle dodatnih pregleda.

"Danas ćemo znati kakva je situacija oko povrede Miloša Teodosića, kao i vreme oporavka", izjavio je doktor košarkaške reprezentacije Dragan Gaga Radovanović za Blicsport.

Igrajući za LA Kliperse Teodosić je povredio tetivu koja spaja petu i prste na stopalu koja se odrazila na njegovo igranje u SAD.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STANjE MILOŠA TEODOSIĆA: Doktor srpkse reprezentacije o povredi kapitena

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2019

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić je, u šestom minutu prve četvrtine pripremnog duela naše selekcije sa Litvanijom u Beogradu, napustio igru pošto je osetio bol u nozi Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić je, u šestom minutu prve četvrtine...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.