Odbojkaški Vojvodine žele da osvoje Kup Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2020, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaški Vojvodine žele da osvoje Kup Srbije

Odbojkaši Vojvodine žele da nakon pet godina vrate u svoje vitrine pehar namenjen pobedniku Kupa Srbije. Pretposlednja prepreka na tom putu im je ekipa Niša.

Samo tri dana posle neprijatnog poraza od Partizana u domaćem prvenstvu, pred odbojkašima Vojvodine je novo gostovanje u okviru polufinala nacionalnog Kupa. U redovima aktuelnog šampiona Srbije ističu da je Niš nezgodan protivnik koji je već jednom savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodinu na domaćem terenu ove sezone.

"Pokazali su ozbiljan kvalitet ove sezone. Predvođeni su sa dva odlična stranca, Numorijem Keitom i Ahmedom Ikbarijem, ali nije njihova snaga samo u njima. To je jedna kompletna ekipa" – rekao je Siniša Gavrančić, trener odbojkaša Vojvodine.

Primač novosadskog tima, Filip Kovačević naglasio je da ekipa mora da pokaže pravu reakciju posle poraza od Partizana u prvenstvu.

"Ako je već morala da se desi neka loša igra, bolje je što se to desilo protiv Partizana u ligaškom delu nego sutra. Ekipa Niša je dobar sastav, drugi su na tabeli, ali nadam se dobrom rezultatu."

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Niša i Vojvodine igra se u sredu od 17 časova u dvorani "Čair". Revanš meč na programu je 5. februara u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Istorijski meč OK Niša u sredu na tarafleksu u "Čairu"

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2020

Prvi put u polufinalu nacionalnog Kupa odbojkaši Niša zaigraće u sredu, 22. januara kada ih u "Čairu" očekuje duel sa novosadskom Vojvodinom. Derbi između drugoplasiranog Niša i Vojvodine, lidera Superlige i učesnika Lige šampiona, biće odigran na podlozi tarafleks na kojoj se igraju reprezentativni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.