Odbojkaši iz Gračanice u poseti Novom Sadu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2022, 11:10

Odbojkaši iz Gračanice u poseti Novom Sadu

NOVI SAD – Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić primio je danas, u Gradskoj kući delegaciju Opštine Gračanica i ekipu Odbojkaškog kluba „Partizan“ iz Lipljana, učesnike prvog memorijalnog turnira u odbojci „Aleksandar Pantić i Vladimir Šiška“ koji je ovog vikenda održan u Novom Sadu. Tom prilikom, zamenik gradonačelnika izrazio je zadovoljstvo zbog održavanja turnira koji […]
Vest Odbojkaši iz Gračanice u poseti Novom Sadu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši iz Gračanice u poseti Novom Sadu

Izvor: Blic, 26.Sep.2022

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić primio je danas u Gradskoj kući delegaciju Opštine Gračanica i ekipu Odbojkaškog kluba "Partizan" iz Lipljana, učesnike prvog memorijalnog turnira u odbojci "Aleksandar Pantić i Vladimir Šiška" koji je ovog vikenda održan u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.