Katar sprema kruzere za navijače na Mundijalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katar sprema kruzere za navijače na Mundijalu

Organizatori Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine u Kataru saopštili su da je 75 odsto svih radova na infrastrukturi završeno, kao i da će navijači tokom takmičenja moći da budu smešteni u kruzerima.

Kako prenosi Gardijan, organizatori su za potrebe SP izgradili čitavu novu mrežu podzemne i nadzemne železnice, za čiju je izgradnju bilo potrebno dve godine i jedna je od najbržih na svetu.

Ističe se da se grade novi hoteli i poratni sadržaji, a organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su objavili da su sa poznatom turističkom firmom "MSC Cruises" dogovorili dodatni smeštaj za navijače.

Navodi se da će u luci u Dohi tokom Mundijala biti usidrena dva velika kruzera, koji će zajedno imati 4.000 kombinovanih kabina, a očekuje se da će tokom SP na tim brodovima biti smešteno više od 40.000 navijača.

Za navijače će organizovan besplatan prevoz od kruzera do stadiona i navijačkih zona, a Katar na ovaj način želi da ponudi navijačima dodatno iskustvo na Svetskom prvenstvu.

Svetsko prvenstvo u fudbalu na programu je od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Navijači će tokom Mundijala u Kataru biti smešteni i na kruzerima

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2019

Organizatori Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine u Kataru saopštili su da je 75 odsto svih radova na infrastrukturi završeno, kao i da će navijači tokom takmičenja moći da budu smešteni u kruzerima...Organizatori su za potrebe SP izgradili čitavu novu mrežu podzemne i nadzemne železnice,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.