Đoković bolji od Kukuškina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bolji od Kukuškina

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju, gde brani titulu, pošto je danas savladao Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 6:3, 4:6, 6:4.

Prvi reket Srbije nije bio na očekivanom nivou, mučio se na početku meča, izgubio drugi set, u trećem mu nije sve išlo glatku, ali je na kraju u odlučujućim trenucima znao da preokrene rezultat i matira protivnika.

Bilo je jasno već na početku duela da Kukuškin neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "lak zalogaj".

Đoković se opustio posle dobijenog prvog seta, a Kazahstanac nije gubio prisebnost, već je u drugom delu igre poveo sa 3:0, uz jedan brejk.

Srpski teniser je uspeo da odgovori na ovaj izazov, vrativši brejk u desetom gemu (5:4), ali je zato izgubio sledeći na svoj servis.

Đoković je u trećem setu s velikom mukom došao prvi do brejka (3:2) i do kraja uspeo da zadrži distancu u odnosu na zahuktalog Kukuškina, iskoristivši prvu meč loptu.

Đoković će se u borbi za mesto u polufinalu sastati sa Špancem Davidom Fererom koji je bio bolji od Britanca Endija Mareja sa 2:6, 6:1, 6:2.

Đoković vodi protiv Ferera u međusobnim mečevima sa 12:5.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković se namučio protiv Kukuškina za aplauz Masara i Barezija

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2014

Srpski as jedva slomio žestok otpor Kazahstanca - 6:3, 4:6, 6:4..Prvi teniser sveta Novak Ðoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Šangaju, gde brani titulu, pošto je danas savladao Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 6:3, 4:6, 6:4...Prvi reket Srbije nije bio na očekivanom nivou, mučio se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.