Šešelj, Mrkonjić i Vulin obišli grob Slobodana Miloševića

Izvor: Politika, 11.Mar.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj, Mrkonjić i Vulin obišli grob Slobodana Miloševića

POŽAREVAC - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je dužnost državnog rukovodstva da dođe u Požarevac i oda počast predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću kome je, kako je ocenio, mesto u Aleji velikana. U Požarevcu je obeleženo devet godina od smrti bivšeg predsednika Jugoslavije, potom i Srbije Slobodana Miloševića koji je umro na današnji dan pre dvete godina, u prtvorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << jedinici Haškog tribunala.

Grob Slobodana Miloševića, ispod lipe u dvorištu porodične kuće, u Nemanjinoj 41, danas je obišla i njegova snaja Milica Gajić, supruga Marka Miloševića, sa Miloševićevim unukom Markom. Delegaciju Socijalističke partije Srbije predvodio je Milutin Mrkonjić, a osim njega bio je Slobodan Jović, predsednik Gradskog odbora SPS Požarevca. Jutros je među prvima, grob obišao lider Pokreta socijalista i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrar Vulin.

„Srbija ne sme da zaboravi Miloševića koji je izabran demokratskim izborima. U demokratskim društvima nema grešaka, ali je Slobodan Milošević pogrešne prijatelje birao”, rekao je Vulin.

Beta

objavljeno: 11.03.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.