“Zlatna lopta” FSS Vladanu Milojeviću i Vladimiru Stojkoviću

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Dec.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zlatna lopta” FSS Vladanu Milojeviću i Vladimiru Stojkoviću

BEOGRAD -  Fudbalski savez Srbije proglasio je najbolje u godini na izmaku a priznanja su zasluženo otišla u ruke trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića i golmana Partizana i najboljeg nacionalnog tima, Vladimira Stojkovića.

 
Dobitnik “Zlatne lopte” FSS Vladan Milojević letos je preuzeo crveno-bele i ove jeseni ih prvi put posle deset godina doveo do grupne faze nekog evropskog takmičenja, a potom i prvog proleća u Evropi posle 25 godina.
 
“Lično za mene ovo je bila izuzetna godina. Bio sam na korak od Lige šampiona, a onda je došao i poziv voljenog tima. Uz mene su stalno bili porodica i moji...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.