Vladimir Stojković: Ostajem u Partizanu!

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Stojković: Ostajem u Partizanu!

Partizan i Vladimir Stojković ruku pod ruku ulaze u 2013, u ovom trenutku veće su šanse da zajedno nastave koračanje ka odbrani šampionske titule nego da se rastanu posle dve i po godine saradnje.

Bez obzira što gradom kruže glasine o njegovom navodnom odlasku, reprezentativni golman odlučan je da i na proleće štiti mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << crno-belih.
– Ostajem! Za sad. Mogu da idem samo ako dođe takva ponuda da bude zadovoljan najpre klub, potom i ja. O interesovanju drugih klubova čitao sam u novinama, ništa se konkretno nije desilo. I dalje sam fudbaler Partizana, ništa neću raditi mimo znanja i dozvole kluba – poruka je Vladimira Stojkovića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stojković: Ostajem u Partizanu

Izvor: Blic, 29.Dec.2012

Iako se prethodnih dana pričalo o odlasku golmana Vladimira Stojkovića iz Partizana, čuvar mreže crno-belih demantovao je takve priče, prenosi "Sportski žurnal"...Reprezentativac Srbije tvrdi da je veća verovatnoća da će nastaviti rad u Partizanu i u 2013. godini..."Ostajem! Za sad. Mogu da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.