Umalo da umlate sudiju

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo da umlate sudiju

Dnevnik iz Beleke, piše: Vladimir Stojković

Dobro je bilo protiv Slavije! Nisam primio gol. Neko mi je rekao da sam kao rukometni golman, jer branim i nogama. Morao sam tako da reagujem u situaciji u kojoj su se Bugari ponadali da bi mogli da pobede. Na kraju zamalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << umlate sudiju. A Turčin ošteti nas. Pet ofsajda nije dosudio pred mojim očima. Za tri penala nas oštetio!
Dobro smo odradili pripreme, možda su dva nerešena rezultata mogli da budu naše pobede, ali, sve će se to zaboraviti kad počne prvenstvo. Još sedam dana u Dubaiju i bićemo spremni 100 odsto.
U Turskoj sam imao i posao više – pisao sam dnevnik za „Sportski žurnal”. Na sreću i to se završava. Ne kažem da mi je bilo teško, ali više volim da branim...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.