Stojković ima temperaturu, Sašu Ilića muči peta

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković ima temperaturu, Sašu Ilića muči peta

Nisu crno–beli bili kompletni na treningu. Golman Vladimir Stojković je usled povišene temperature pošteđen izlaska na teren, dok kapiten Saša Ilić kuburi sa povredom pete, pa je ostao na terapijama.
Smanjenog intenziteta, odvojeno od grupe, trenirao je Mohamed Kamara, koji se vraća u proces posle povrede zgloba i trebalo bi da bude spreman za gostovanje Smederevu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stojković pod temperaturom, Sašu Ilića muči peta

Izvor: Utakmica.rs, 18.Apr.2012

Nisu crno–beli bili kompletni na treningu. Golman Vladimir Stojković je usled povišene temperature pošteđen izlaska na teren, dok kapiten Saša Ilić kuburi sa povredom pete, pa je ostao na terapijama. Smanjenog intenziteta, odvojeno od grupe, trenirao je...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.