Stojković: Izvinjavam se ako sam nekoga povredio

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Izvinjavam se ako sam nekoga povredio


Pre izricanja kazne, Vladimir Stojković je u Zajednicu Super lige dostavio službenu izjavu povodom majice koju je nosio posle derbija sa Crvenom zvezdom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Nisam imao nameru da vređam nikoga. Samoinicijativno sam pre utakmice ispisao tekst na majici. Nije mi bila namera nikoga da provociram. Poruka je bila namenjena navijačima na južnoj tribini. Želeo sam da im kažem da nisam u prošlosti imao loše mišljenje o Partizanu. Izvinjavam se ako sam nekoga ovom porukom povredio – rekao je Stojković u službenoj izjavi dostavljenoj u Zajednicu Super lige i zameniku disciplinskog sudije Nenadu Vukoviću.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stojković je jači od ove halabuke

Izvor: Danas, 28.Okt.2010, 20:48

Partizanov golman Vladimir Stojković više ne želi da daje izjave na temu sporne majice, pokazane navijačima crno-belih posle 139. večitog derbija, kazne od 120.000 dinara za taj, kako tvrde u Zajednici klubova Jelen Super lige, nesportski gest, i sukoba s ljudima iz Crvene zvezde i njihovim pristalicama,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.