Stojke pomerio venčanje: Mlada mora da polaže ispite!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke pomerio venčanje: Mlada mora da polaže ispite!

Vladimir Stojković i njegova verenica Valentina Pupović iz Pljevalja pomerili su venčanje zbog njenih obaveza na Ekonomskom fakultetu. Iako je ovaj svečani čin bio planiran za septembar, golman fudbalskog kluba Makabi Haifa morao je da odloži svadbu za kraj godine jer je na tome insistirala Valentina.

Inače, njoj je zasmetalo što se u medijima mnogo pisalo o njihovoj vezi i planovima za >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << stupanje u brak, pa je Stojketu postavila uslov da se slavlje održi u strogoj tajnosti. Ona razume i podržava Vladimirov posao, ali ne želi da se javno eksponira kao njegova bivša žena Bojana Rajić.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.